Blomster

BLOMSTER TIL DIT HUS, DIN HAVE ELLER DIN LEJLIGHED​

Kom ind i vores flotte havecenter på Skrædderbakken, og lad dig inspirere af vores kæmpe udvalg af blomster. Her har du mulighed for at forny blomsterhaven til alle de fire årstider, som Danmark byder på. Friske blomster giver lyst til at benytte haven året rundt.

Vi vil gøre alt for at opfylde dine havedrømme, uagtet om du er fra Stenløse, Frederikssund, Ølstykke eller noget helt fjerde. Vores dygtige personale her på Skrædderbakken står klar til at vejlede og servicere dig.

Giv have og potter liv

​Gør haven sommerklar med blomster i krukker og bede. Tag forskud på det hele ved at plante blomsterløg, blomsterknolde eller urtefrø i dine krukker. Det giver mulighed for, at haven altid ser indbydende ud, ligegyldigt hvad tid på året det er.

Du kan også skabe liv med blomster i din bolig, uagtet om det er et hus eller en lejlighed, men blomster er også smukke på et kontor.

Inden for blomster kan vi tilbyde blomsterløgblomsterfrø og urtefrøsommerblomster og meget mere.​

Mode og blomster afspejler vores livsstil

Der er også modetendenser inden for haver og blomster. Måske lyder det lidt fjollet, men det skyldes, at vi bevidst eller ubevidst vælger farver i haven ud fra den aktuelle mode.

Vores farvevalg, stil og lignende afspejler gerne vores livsstil. Men ligegyldigt om du vil have retrostil fra mormors kolonihave eller noget helt andet, står vi til rådighed med gode råd og vejledning til dig.

Kontakt os hvis du skal have vejledning

Kontakt os for vejledning omkring blomster i hus og have. Ring på telefon 47 17 90 88 eller kom forbi Skrædderbakkens Havecenter. Vi er altid klar til at levere det bedste i blomster til din bolig og din have.

Du er selvfølgelig også velkommen til at sende os en besked via vores kontaktformular her, og så vender vi tilbage hurtigst muligt.​​​

 

KUNDEKLUB

Du får særlige tilbud til kundeklubspris og nyhedsbreve på mail. Her giver vi tips og gode råd til dig og din have samtidig med, at vi fortæller om nyheder indenfor alt det grønne.

Tilmeld