Planter

PLANTER I ALLE AFSKYGNINGER FRA SKRÆDDERBAKKENS HAVECENTER

Skrædderbakkens havecenter har gennem mange år leveret skønne planter til de smukkeste haver i for eksempel Ølstykke, Frederikssund og Stenløse.

Vi har rigtig mange skønne planter at byde på - såsom Rhododendron og andre fantastiske surbundsplanter. Disse planter passer til haver med naturlig sur jordbund eller til anlagte surbundsbede.

Bunddækkeplanter, stenbedsplanter og slyngplanter giver dig muligheden for at skabe en have, som altid har blomster, ligegyldigt om det er forår, sommer eller efterår.

Vi tilbyder blandt andet disse planter:

Vi har også eksotiske planter og krydderurter

​Vi har også en del Middelhavsplanter, der let kan skabe en dejlig sydlandsk stemning i din have og på terrassen, men uden det store arbejde. Disse planter findes i mange spændene arter og størrelser. Og vi rådgiver gerne om, hvordan du skaber din egen sydlandske oase med planter, der tåler frost.

Citroner og oliventræer er planter, der er plantet i lækre potter. De giver den varme sydlandske stemning og en have, der er nem at passe. Lavendler, der er plantet enten direkte i haven eller er plantet i potter, giver en fantastisk duft i haven - specielt på de lange lyse sommeraftner, der nydes på terrassen.

Der er også alle de skønne krydderurter. Disse planter er nemme at holde og sætter prikken over i'et på enhver grillaften.


Råd og vejledning

​Her på Skrædderbakken rådgiver vi gerne vores kunder om alt lige fra planter hen over jord til grogaranti. Vores dygtige personale står altid klar med gode råd og vejledning.

​Ring i dag på telefon 47 17 90 88 eller brug vores kontaktformular nedenfor, hvis du har spørgsmål til pasning af dine planter. Du er også velkommen i vores havecenter, hvor vi har åbent alle ugens dage.

KUNDEKLUB

Du får særlige tilbud til kundeklubspris og nyhedsbreve på mail. Her giver vi tips og gode råd til dig og din have samtidig med, at vi fortæller om nyheder indenfor alt det grønne.

Tilmeld