Redskaber / Isenkram

REDSKABER / ISENKRAM

​Vi ligger inde med et varieret udbud af redskaber og isenkram. Vi har udvalgt prisrigtige kvalitetsredskaber og tilbehør til havens afstressende aktiviteter. Spørg efter det du har brug for hos vores dygtige personale og vi finder en løsning til dig.

Haveredskaber

I vores afdeling for haveredskaber kan du frit vælge mellem Zink Lysbros basissortiment i kvalitets-redskaber.

Vi har river, spader, kultivatorer, hakke- og skuffejern, kantskærer, diverse håndredskaber samt redskaber til børnene.

Vandingsartikler

Vi forhandler Gardenas gedigne vandingsartikler og ligger inde med de mest gængse havevandere, brusepistoler, koblinger, haveslanger, siveslanger og vandkander.

Handsker

Vi udbyder flere forskellige slags havehandsker, lige fra farverige stofhandsker til kvalitetshandsker i læder. Kom og find et par der passer din hånd.

​​​

Barkdug

Den praktiske barkdug hindrer fordampning og udtørring af rødderne og holder ukrudtet væk. Anvendes under dækbark, fliser, stenpartier og grusgange.

Beskæresakse

FELCO saksen anbefales af de professionelle gartnere og de alsidige og nøjagtige modeller kan benyttes til alle former for havearbejde. Vi fører den klassiske Felco 2 og Felco 9 til venstrehåndede. Felco 6 anbefales til den fine beskæring og Felco 300 er perfekt til stauder og lette beskæringsopgaver.

 

Opbinding

Vi har et bredt sortiment i alt hvad du har brug for til opbinding af bl.a. træer, buske, roser og stauder.

 

Fx opbindingsstolper, gummistropper, espalier i mange udformninger og materialer, espaliertråd, espaliersøm, slyngplanteholdere, staudeholdere, bambusstokke mv.

Vi hjælper gerne med at løse dit problem.

KUNDEKLUB

Du får særlige tilbud til kundeklubspris og nyhedsbreve på mail. Her giver vi tips og gode råd til dig og din have samtidig med, at vi fortæller om nyheder indenfor alt det grønne.

Tilmeld