Blomsterløg

​BLOMSTERLØG

I forårssæsonen udbyder vi et bredt sortiment af sommerblomstrende løg- og knoldplanter. Fra frosten går af jorden og indtil sidst i april er det tid til at sætte løg og knolde af bl.a. dahlia, gladiolus, lilje, kalla, kanna, liljekonval og ranunkel.

Fra sidst i august og frem til frosten bider sig fast, lægges de dejlige forårsbebudere så som tulipaner, påskeliljer, vintergækker, erantis og perlehyacinter.

 

 

 

Sommerløg og -knolde

Sådan får du smukke sommerblomster.

Når frosten er gået af jorden, lægges løg og knolde i en godt gennemarbejdet og humusrig jord.

 

Tilfør gerne jorden omkring løgene en lille håndfuld gødning (ca. 50 g) fx Osmo Bio Universal Havegødning.

 

Hvis regnen udebliver, er det en god idé at vande jævnligt hele sæsonen.

Om muligt kan løg og knolde forkultiveres i potter indendørs fra medio marts.

 

Forhandles i marts-maj.

 

 

 

Forårsløg og -knolde

Sådan byder du foråret velkommen.

Når jorden i efteråret er dejlig varm og fugtig er det den ideelle tid for lægning af forårsblomstrende løg og knolde. Læg mange løg af samme slags sammen. Jo flere jo smukkere resultat.

 

For at få den optimale blomstring, lægges løgene i en dybde af 3 - 4 gange løgets størrelse i god, gennemarbejdet jord. Der kan tilføres en lille håndfuld gødning (ca. 50 g pr. m2) ved hvert plantehul.

Forhandles i august-november.

 

 

 

Dahlia - georgine

Vort sortiment tæller over 40 forskellige dahlia. Fx kæmpedahlia med blomster så store som et barnehoved og dahlia op til over 1 m med store blomster i et væld af farver.

Blomster fra august til frosten kommer.

 

Knolden bør opbevares frostfrit vinteren igennem.

Forhandles i marts-maj.

 

 

 

Tulipan

Vores sortiment tæller mere end 30 forskellige sorter: bl.a. den særprægede papegøjetulipan i flere farver, adskellige sorter i den robuste Appeldorn-type samt mange smukke darwin-hybrider.

Forhandles i august-november.

 

 

 

Narcis - påskelilje

Narcis eller påskelilje fås i mange spændende kombinationer i hvide, gule og orange farver og den duftende pinselilje er blandt vores 10 forskellige narcisser.

Forhandles i august-november.

 

 

 

Løglægger

Du lægger nemt og hurtigt dine løg i en godt gennemarbejdet jord ved hjælp af en løglægger.

 

 

 

Løgbakke

Dine løg og knolde kan nemt og bekvemt lægges i løgbakker. Det gør det lettere at tage løgene op til opbevaring, tørring og deling samt flytning, når der er brug for det.

KUNDEKLUB

Du får særlige tilbud til kundeklubspris og nyhedsbreve på mail. Her giver vi tips og gode råd til dig og din have samtidig med, at vi fortæller om nyheder indenfor alt det grønne.

Tilmeld