Lav det dejligste rosenbed

Der er et væld af roser at vælge mellem til en skøn rosenhave – høje, lave, duftende, ikke-duftende, buket-, klase- eller storblomstrende…

Det er ikke nemt at vælge. Men vi prøver alligevel at pege på tre gode højere roser, der egner sig til husets ankomstarealer, i forhaven eller til en mur.

 

Rose 'Open Arms'

Yndige sart-lyserøde blomster, der er store, enkle og har kraftig duft.
Meget hårdfør og sund rose, der også egner sig til krukke med et klatrestativ. Frit udplantet vokser ’Open Arms’ i en smuk vifteform med hængende grene. Blomstrer fra sommer til langt hen på efteråret. Bliver ca. 1,5 meter høj.

 

Rose 'Westerland'

Vidunderlig klatrerose med kraftig rosenduft, varm appelsin-orange blomster, der skifter til pastelfarvet rødligt. Store, halvfyldte blomster, 8-10 cm. Kraftigt, mørkegrønt løv. God ved mur eller plankeværk. Blomstrer i flere omgange i løbet af sommeren. Bliver ca. 2 meter høj.

 

Rose 'Warm Welcome'

Byd velkommen i solen med glødende roser, der dufter kraftigt og godt. Enkle blomster, 4-6 cm i diameter og smukke også i knop. Kraftigt, skinnende løv. God i et bed, hvor ’Warm Welcome’ er den høje rose og  med lave stauder i bunden. Bliver ca. 1,5 meter høj. 

KUNDEKLUB

Du får særlige tilbud til kundeklubspris og nyhedsbreve på mail. Her giver vi tips og gode råd til dig og din have samtidig med, at vi fortæller om nyheder indenfor alt det grønne.

Tilmeld